Google Earth 6.2


Google Earth lanseaza ultima versiune 6.2, odata cu asta scapam de imaginile satelitare peticite, sunt acum mai reale ca niciodata, multumita introducerii unei noi versiuni cu imagini mai bine finisata.

Functia de cautare a primit imbunatatiri si o moua interfata, prin care putem cauta mai usor imagini, sau filtra rezultatele obtinute.

Prin noua versiune poti imparti imaginile descoperite mult mai usor cu prietenii de pe Google+, este necesar sa te autentifici in contul tau folosind obtiunea pentru conectare si apoi functia Share screenshot on Google+.

Imbunatatirea se observa atunci cand privim hartile de la altitudini mari, dar in general se mentin si dupa activare functiei zoom.

Google Earth poat fi folosit si pe post de GPS fix, atunci cand dorim sa gasim cea mai buna ruta pentru a ajunge la o locatie, putem folosi programul pentru obtinerea unui ghid pas cu pas, stabilind directiile de urmat pe strazile orasului. Trasele alese se pot seta pentru mersul pe jos, cu autoturismul personal sau cu bicicleta.

Acesata versiune vine cu imagini actualizate, dar cei de la Google actualizeaza imaginile aproximativ de 2 ori pe luna (nu pe tot globul), pentru asta exista un Layer special Google Earth Imagery Updates


Marele Canion inainte si dupa.Sri Lanka inainte si dupa.Cladire 3DTraseu pentru bicicleteSursa: http://googleblog.blogspot.com


httpv://youtu.be/UptekGPxevU

You may also like...