Download Harti si Imagini Satelitare – Terra Incognita

Terra Incognita este un software proiectat  de Ing. Marian Zubak din Rusia pentru a simplifica lucrul cu diferite tipuri de harti si, eventual pentru a converti hartile intre ele. Sursele hartilor sunt  servere diferite ale hartilor web cum ar fi Google, Open Street, Bing etc., dar poate deschide harti stocate pe mass-media locala (prin adaugarea link-ului). Marele avantaj este comutarea intre harti cu pastrarea pozitiei si rezolutiei actuale. Navigarea pe harta se face cu mouse-ul, zoom-ul prin click stanga sau dreapta pe harta.

Bara de jos afiseaza rezolutia si pozitia actual in coordonate GPS. Exista de asemenea indicatii de notificare si diverse mesaje de informare.

Meniul contine elemente de baza: pentru salvarea harti in diferite formate pentru Arcview, OpenGis etc., sursa hartilor, modul de selectare a arealului, rectangular, poligon.

Sursele hartilor sunt grupate in functie de originea acestora, de exemplu toate hartile de pe acelasi server sunt grupate intr=un sub meniu.

Salvarea hartii este posibila numai in cazul in care o parte a harti este selectata. Modul de selectie se poate active din meniu.

Pentru Romania din pacate lipsesc anumite date cum ar fi hartile topografice.

Programul nu este gratuit costa 20 Euro


 

[button link=”http://www.zubak.sk/TerraIncognita/TerraIncognita217.zip” newwindow=”yes”] Download Terra Incognita Trial[/button]

You may also like...